OVER ONS

Intervintage maakt
van elk interieur iets bijzonders.

Een ruimte om in te genieten en als een warme deken aanvoelt, ongeacht de stijl, dat is het doel van het artistieke team van Intervintage.

Om dit doel te bereiken maken de ontwerpers gebruik van oude en nieuwe elementen. Zij zoeken naar de balans tussen kleur, materiaal en functionaliteit. De artistieke vrijheid die het team zich veroorlooft resulteert niet zelden in verrassende combinaties. Een bijzonder interieur, dat zich onderscheidt van de massa.

Finishing Touch

Details zijn hierbij essentieel. Een schilderijtje waarmee net de finishing touch wordt bereikt, een stilleven met verschillende kandelaars of een compositie van emaillen jaren vijftig platen ter decoratie aan de muur.

“Ons geheim zit ‘m in het oog voor detail”

Peter Bakker – interieurontwerper

Sinds 1993 is deze creativiteit gebundeld in het hart van Oost- Brabant. Vanuit de plaats Uden weten ontwerpers en vormgevers elk interieur te boetseren naar iets unieks. Fundamenteel zijn hierbij de wensen van de klant of de doelgroep waarvoor de ruimte moet worden ingericht. Een prettig interieur nodigt uit om wat langer te blijven hangen, nietwaar?

 

Behalve een stijl waarbij gebruik wordt gemaakt van stromingen binnen de kunstgeschiedenis en inherente interieurbouw, kan gekozen worden voor een interieur gekoppeld aan een thema.  Internationale horecagelegenheden zijn daarvan een mooi voorbeeld.

Intervintage richt zich naast de horeca, detailhandel en particuliere sector ook op de aankleding van beurzen en festivals. Diverse stands en toonaangevende podia zijn het werk van dit bedrijf.

Materialenmix

Materialen maken hierbij het verschil.  Vragen als; Welke materialen matchen, welke functie heeft het materiaal binnen het interieur en hoe geven we dit uiteindelijk vorm, worden op de afdeling ontwerp en vormgeving uitvoerig besproken en uitgewerkt. Een proces dat zich kenmerkt door de intensieve wisselwerking tussen klant en opdrachtgever.

 

Budget

Stoffering, tafels, stoelen, lampen, vitrage, behang, verf en decoratie worden in deze fase doorlopen, rekening houdend met het beschikbare budget. Voor elke begroting biedt het bedrijf een passend project, van ontwerp tot realisatie.

 

Beleving

Vintage staat voor het moderne oud. Door vintage te combineren met eigentijdse elementen ontstaan er verrassende combinaties die één ding gemeen hebben; een sfeervolle plek, een ruimte om in te genieten. Intervintage creëert op meesterlijke wijze dit interieur waarbij beleving centraal staat. Elke stijl is hierbij mogelijk, van modern tot klassiek of een combinatie hiervan.