DETAILHANDEL

 

Niets is zo belangrijk als klandizie. En hoe kun je als ondernemer in de detailhandel de drempel voor nieuwe én trouwe klanten het best zo laag mogelijk maken…?

Uitnodigen

Een succesvol ingrediënt dat garant staat voor meer klandizie is een prikkelende omgeving. Of het nu gaat om een zaak in kleding , een parfumerie of persoonlijke dienstverlening,  zoals kapsalon of schoonheidssalon, een shop moet uitnodigen voor een bezoekje.

 

Moderne klant

Intervintage is goed op de hoogte van de ontwikkelingen in de detailhandel en speelt handig in op de wensen van de moderne klant.  Strak en modern of liever sierlijk met een klassiek accent, Intervintage weet van elke zaak iets bijzonders te maken.

En eenmaal binnen moeten klanten zich op hun gemak voelen, mensen verblijven langer in een ruimte die prettig aanvoelt. Een plek waar ze zich welkom voelen, maar ook verrast.

Verrassen

Een ruimte die nieuwe klanten aantrekt en trouwe klanten verwondert. Intervintage heeft alles in huis om dit doel te bereiken, van plafond tot vloer, van lamp tot stellage. Complete winkels heeft zij op deze manier van een nieuwe look voorzien.

Het team van Intervintage weet het moderne publiek te raken. Zij staan garant voor een mooie inrichting inclusief verrassende elementen en spannende details, …de stempel van Intervintage.

Scroll naar beneden voor de detailhandel projecten

Detailhandel projecten

Rootz Knipcafé in Maasbree

11 juli 2017

De Groot bewerkings machines

11 juli 2017

Verotex in Veghel

11 juli 2017