HORECA

 

Niet alleen een goede gastheer of prima keuken staat garant voor een aangenaam verblijf in een horecagelegenheid, ook de inrichting is hierbij bepalend.

Ambiance

Het ingrediënt ambiance wordt wel eens onderschat. Maar wat blijkt? Deze factor telt zeker mee in het scala van keuzemogelijkheden van de moderne klant. Intervintage geeft hierbij het juiste zetje. In de wereld van de horeca heeft Intervintage in de loop der jaren een goede knowhow opgebouwd.

 

Uitdaging

Welke sfeer vindt U als horecaondernemer passend bij uw zaak, op welke doelgroep richt U zich? Meer en meer is de keuze van het eigentijdse tafelgezelschap niet alleen meer gericht op de kwaliteit van de keuken of bar. Gasten moeten zich tijdens hun avondje uit vooral welkom en prettig voelen. De ruimte moet uitnodigen tot een aangenaam verblijf waarin gasten graag verpozen. Een uitdaging voor interieurontwerpers, die Intervintage graag voor U aangaat.

Doelgroep

Samen met de opdrachtgever brengt het team van Intervintage de doelgroep in beeld en stemt haar ontwerpen daarop af. In overleg met de klant wordt een stijlkeuze gemaakt. Een totale metamorfose of wat bescheiden aanpassingen, Intervintage kan uw zaak van een frisse look voorzien.

 

Intervintage ontwerpt, ontwikkelt en plaatst. Zij zorgen voor balans en uw bezoekers worden verrast. Ook hier zijn het weer de details die zorgen voor de finishing touch, de stempel van Intervintage.

Scroll naar beneden voor de horeca projecten

Horeca projecten

11 juli 2017

11 juli 2017

11 juli 2017

Rootz Knipcafé in Maasbree

11 juli 2017