KANTOOR

 

Een nieuw of uw bestaand kantoor van een nieuwe look voorzien?
Intervintage biedt uitkomst.

Representatief

Klanten worden graag ontvangen in een representatieve ruimte. Zij zullen zich prettig en welkom voelen bij een goed ingericht vertrek. De inrichting fungeert per slot van rekening als het visitekaartje voor uw bedrijf en geeft daarmee een goede eerste indruk. Indirect een uitnodigende boodschap die zeker wordt opgemerkt.

 

Maatwerk

Het team van Intervintage is bekend met diverse branches en houdt de meest recente ontwikkelingen binnen de binnenhuisarchitectuur in de gaten. Voor elke bedrijfsvorm zoekt zij een geschikte uitstraling dat zich uit in een passende aankleding van het interieur. Maatwerk waarbij details het verschil maken.

Matchen

Kasten, bureaus en tafels van elk gewenst formaat worden in eigen beheer ontwikkeld en vervaardigd. Behalve meubels moeten plafonds, muren, vloeren en stoffering met elkaar in balans zijn. Centraal staan hierbij de eisen van de opdrachtgever. Intervintage heeft in de loop der jaren diverse kantoorprojecten gerealiseerd en staat bekend om haar inlevingsvermogen conform de wensen van de klant. Diverse projecten getuigen van haar gevoel voor samenhang. Het matchen van interieurelementen met hier en daar een opvallend detail… de stempel van Intervintage.

Scroll naar beneden voor de kantoor projecten

Kantoor projecten

Kantoor project in Wouw

3 juli 2017

26 juni 2017