PARTICULIER

 

Gaat U een huis bouwen of loopt U met plannen rond om uw vertrouwde woning te onderwerpen aan een metamorfose? Intervintage denkt graag met U mee.

Het gehele proces, van ontwerp tot complete inrichting, is in goede handen bij het team van Intervintage. Indien gewenst neemt Intervintage het gehele proces voor rekening volgens het turn- key principe. De klant wordt hierbij geheel ontlast (gaat lekker op vakantie) en betrekt uitgerust en zonder bouwstress zijn ingerichte vertrek.

 

Voorbereiding

Niets is zo persoonlijk dan het interieur. Dé plek om lekker tot jezelf te komen. De een geeft daarbij de voorkeur voor een moderne en strakke look, de ander kiest voor Klassiek met Barokke details. De fase van voorbereiding is essentieel om tot het gewenste resultaat te komen. Daarom neemt Intervintage voor dit stadium ruim de tijd. Wensen worden uitgebreid uiteengezet en op elkaar afgestemd, zoals het materialen- en kleurenpalet, plafonds, vloeren en vitrage. Intervintage denkt daarbij in mogelijkheden en niet in belemmeringen.

Maatwerk

Vervolgens gaat een team ontwerpers aan de slag en wordt er doorlopend geschakeld  met de opdrachtgever. Bij groen licht verzorgen we de uitvoering. Meubelstukken en of decoratieve elementen kunnen zij volledig op maat maken. Intervintige beschikt over een grote werkplaats met werknemers die hun ambacht verstaan. En wenst de klant een stukje vintage of kunst, dan heeft dit bedrijf de juiste lijntjes met verschillende antiquairs en galeries.

 

Finesse

Wat maakt uw inrichting compleet? Het handelsmerk van Intervintage is het gevoel voor detail. Deze finesse is de kers op de taart, …de stempel van Intervintage.

Scroll naar beneden voor de particuliere projecten

Particuliere projecten

11 juli 2017

11 juli 2017